Kerap kencing 10weeks

Hai. Sy baru masuk 10w. Tapi kerap sangat kencing kadang dalam setengah jam hampir 5 kali. Start tghari sampai ke malam. Rasa dalam sehari berpuluh kali juga la. Normal ke atau macam mana ye? Risau juga sebab tak sakit apa pun waktu kencing cuma perut kerap cramp skrg. #pleasehelp

1 Balas

Normal sis. Saya pun kerap kencing juga. Makin besar baby, makin cepat pundi kencing kita penuh. Saya selalu terjaga pukul3-4 pagi macam tu sebab nak pergi kencing sahaja.