any suggestion

hai any suggestion tak span atau berus botol susu yang okay ? yang lembut , kalau guna tak calar botol . saya baru tukar botol baru basuh pakai span basuh botol ada nampak sikit calar calar hmm #bantusharing #seriusnanya

10 Balas

Saya suggest beli berus botol yg jenis fully sponge. Saya pakai berus botol yg khas utk botol anak juga.anak prefer botol softouch wide neck pigeon. So berus pun beli yg mmg utk botol tu. Harap info bermanfaat

Sy guna fiffy sponge...puas hati bersih botol & tak calar...span dia pn tebal tak mudah lembik mcm span biasa...pernah try yg silikon tp x yakin sbb mcm x bersih & masih berminyak

3mo ago

Radanya mcm sama je 2 span ni...brand ja lain 😅

saya guna botol yg jenis getah ada straw tu sbb baby sy jnis xpndai hisap btol biasa n susu asyik tkluar dri mulut n senang cuci

Saya guna brush dari brand botol tu sendiri, confirm sesuai dgn botol tu sebab dari brand yg sama. Beli kt shopee mall je

3mo ago

Ada banyak

Saya pakai avent sebab guna botol avent. Setakat ini okay

3mo ago

anggaran dalam harga berapa ya ?

beli yg silicone punya lembut. kedai baby Ade

Search silicon bottle brush kat shopee

👌🏻

👌