Berat statik

Hai smua...pnah x mngalami berat bdan xnaik 3x berturut2 time check up... Mkn mcm byk dah... Tp still xnaik berat... #24weeks2days #3rdbaby ##pregnancy #bantusharing #mommybuntu

6 Balas

growth scan ok x or baby small (IUGR)? sy pnah mcm ni masa 22weeks n scan baby halus je. lps tu tiap2 malam minum susu anmum + ESP Shaklee trus baby naik mendadak. sy pun naik 500gm every checkup. skrg dh 31 weeks baby dh 1.5kg

sy berat maintain masa trimester ketiga..sekitar 46kg sampai 47kg je..tak boleh naik dah..😂😂 yg penting berat baby okay sis..

Sama dgn sy 3x checkup berat still sama, lpstu bru naik 1kg.. then nurse tu ckp makan sikit tp kena kerap mkn..

Pnah n kne refer pakar pemakanan... Then lpas 24weeks brat naik mendadak 4kg dlm masa sebulan... Hahaah.. Adehh

penah huhu .. bile pegi checkup je berat sama 57kg.. smpai nurse asyik terkejut je haha

saya dri awal pregnant 58kg .. skrg dh 23 week 58.6kg je sis