Turun tanda

Hai smua.. Kat sini ad tak ibu2 yang dah turun tanda lendir+darah tpi bukaan masih 1 cm..sakit contraction x de lgi..cuma baby mengeras skejap2 je.. #First_Pregnancy #39w4d

2 Balas

saya masa nak brsalin dulu turun tanda + sakit ngeras 15min sekali..g hosp baru 2cm.. kena admit ward sbb nadi laju sgt dgn ada asthma..4 hari ya menahan sakit mcm nak meneran da. tp still 2cm. akhirnya air ketuban pecah doc sluk keluar darah beku sbnyk2nya bru buka 4cm.. tp tak lama tak smpai setgah jam terus 10cm. teran 15min keluar la baby boy 3.3kg.. alhamdulillah skrg da 1tahun 1bulan 😊😊 moga Allah mudahkan.. enjoy ya mommy.. bnyk buat senaman nafas pendek2.. insya Allah mmbantu 😃

Gi hospital mommy is better