pengalaman bersalin

hai slamat malam mommy smua 😊 saya ni first mom . nk tanya boleh ? sape ada pengalaman bersalin di htar klang ? sbb saya ingat nk bersalin situ . adakah doktor dan nurse smua okay? lg satu untuk yuran pula bagaimana ye ? kalau kelas 3 yuran sehari rm10 tak silap saya . ada sesape berpengalaman di htar ? tq

3 Balas

hosp kerajaan standard yuran dia klau bersalin normal bawah 100. klau elektif czer or emergency czer max 300. klau anak masuk nicu roughly dlm rm30 cmtu