pengalaman bersalin

hai slamat malam mommy smua 😊 saya ni first mom . nk tanya boleh ? sape ada pengalaman bersalin di htar klang ? sbb saya ingat nk bersalin situ . adakah doktor dan nurse smua okay? lg satu untuk yuran pula bagaimana ye ? kalau kelas 3 yuran sehari rm10 tak silap saya . ada sesape berpengalaman di htar ? tq

3 Balas

prnh jdi kes nurse tertobek kn dahi bby bru lahir pkai gunting takut lak bile dgr gitu jdi ragu ii nk bersalin situ ..pastu sye prnh kne tahan wad situ berdasarkn ape yg sye tgok nurse die cm kekwat doc un sme lgi ii doc india klau boleh nk ckp kuat ii pastu nurse slalu buat acuh x acuh buat keje cincai prnh ritu kne msuk drip antibiotik diorg psg jarum tu smpai abis darah meleleh pastu cabut tiub tu un kasar ii serik dh aih

Hospital gov ni mana2 pun kita takleh jangka pe’el nurse & doctornya. Doa baik2 agar dpt rezeki doctor/nurse yg baik. Ada yg hospital itu kita dgr buruk2 je tp rezeki kita dpt semua baik. Ada hosp lain kita dgr good2 je tp tiba2 doctor/nurse garang pula yg in charge time kita bersalin

hosp kerajaan standard yuran dia klau bersalin normal bawah 100. klau elektif czer or emergency czer max 300. klau anak masuk nicu roughly dlm rm30 cmtu