my baby 1 bln lebih xlmk gik nk masok 2 bln.

Hai sis.baby blm buang air besar,tapi kencing banyak,kerap kentut juga..dan baby juga aktif.. bingung bby blm buang air besar dh 5 hari..normal or x.

1 Balas

bby minum susu ape..? kalau bf, normal.. kalau fm, x normal.. ptot da buang air besar.. cuba urut2 bby.. buat exercise kt bby.. kalau perut ok, x kembung, x meragam, ok je tu..

4y ago

kalau bf, normal x buang air besar sminggu, as long as bby ok x meragam x kembung then ok je.. 😊