Tips minum air gula

Hai sis semua.. plezz bg tips kt sy nk minum air gula.. dh berapa kli fail ,asyik muntah tiap kli minum 😢 first buka buku dlu sy lepas tp mntah jgk lps tu.. kli ni utk repeat 7bulan ni sy muntah lg, mggu dpn kena minum lg skli 😢 dh xtahu nk buat mcm mna mmg xtahan betul laa , bau air gula tu pn dh loya 😢 tu nsib klinik tmpt sy bg perisa oren, pn sy xtahan, kalau yg ori lg laa xbayang ☹️ plezz help.. xnak repeat lg dh 😭#pleasehelp #seriusnanya #firstmom

13 Balas

Minum air gula yg suam2 laju2..jgn minum slow2..lepas minum berdiri/duduk tegak & jgn fikir nnt mual..

biasa sja air gula tu...mnum trus jgn fkir pa2...rsa mnum air kosong jerr

tips sy mnum sekali teguk dan skali nafas .