Selsema waktu mengandung

Hai siapa pernah selsema masa mengandung? Selsema yang malam malam hidung tersumbat Minyak apa yang sesuai eh untuk letak kat hidung

2 Balas

Jgn sapu apa2. Terpaksa layan je. Masa mandi kalau mandi guna water heater lalukan air ke muka dan urut bahagian hidung, tepi2 hidung sampai area pipi. Tulang hidung sekali lepas tu hembus hingus. Kalau rasa ketat belah kanan tutup lubang hidung kiri dan hembus. Ulang sampai rasa lega. Btw sy sejenis yg bila pregnant akan selesema. Dia dtg dan pergi sesuka hati.

sapu vicks