Period datang sikit sikit

Hai siapa pernah alami mcm saya, period datang sikit2 setiap hari dah seminggu. Bila kencing tu ada darahnya tapi kat pad jarang sgt ada. Dua kali je pernah ada kat pad tu pun sikit sangat mcm setompok gitu je. Upt negative. Kalau mcmni, boleh ke saya check kat kerajaan? Ke kat mana patut saya pegi check ye. Risau sebab takpernah mcmni. Sebelum ni elok je period keluar banyak.

1 Balas

sy Pon mcm ni sis...Lepas kawen pulak period sy jadi mcm ni...sy ada masalah hormone..sy Ada pegi check kat klinik doktor ckp lebih kepada faktor hormone Kita x balance...Salah satu nya mgkn sy stress, pemakanan ,Cara kehidupan yg xseimbang or mgkn BMI X normal.. Alhamdulillah skrg flow period agak bnyk ckitla pakai pad semua Tu... sblm ni xpakai pad dia Ada kat Dalam je xmengalir Pon mcm kesat² gitu..pakai pad Pon xda darah kat pad...apa² pon sis kena mtk rujukan and nasihat dr Doktor ye...semoga dipermudahkan segala urusan sis 🥰

7mo ago

Awak pegi klinik kerajaan ke klinik swasta biasa sis? Ke pegi o&g?