Period 2 kali sebulan

Hai sesiapa pernah alami mcm saya..baby saya dh masuk 5 bulan..lately ni 2 bulan ni saya Period 2 kali dalam 1 bulan..ni kira bulan kedua pon sama dtg 2 kali..padahal selepas habis pantang haritu normal je sebulan sekali dtg..and sekarang ni saya bru hbis Period 12 hari lps..and smlm dia Period balik..btw saya akan cek klinik juga..cuma saya nak tau if ade mommy yg pernah alami mcm ni..

2 Balas

Kalau kitaran haid 15hr selepas dari haid pertama tu rasanya normal.

Ada makan pil perancang?

1y ago

Ada makan pil yasmin..tapi saya slalu skip makan..agak2 sbb pil ke?