Sasmec IIUM

Hai. Sesiapa ada pengalaman bersalin di SASMEC IIUM Kuantan? Boleh story tak procedure macamane sekarang?

2 Balas

Hi.. sy blm bersalin.. tp dh daftar utk bersalin dkt sasmec.. first kena pegi daftar dlu utk dptkan appoinment dgn O&G.. atleast kena ada 2 kali appoinment dkt sasmec sblm bersalin.. suami blh teman.. and plu buat saliva test utk covid masa dtg nk teman isteri.. buat dpn staff dorg.. and xblh pilih doc L/P.. plus kena terima kalau masa bsalin, ada student pelatih dtg buat observtion..

1y ago

sorry kak , bnyak tanya 😅 . nk daftar tu terus pegi kt wad bersalin ke kat mana ya ?

macam mana eh🤔🤔🤔