Cecair perang seakan keputihan perang

Hai semua, Usia kandungan 8w.. tapi setiap hari ada keputihan perang.. ada skali tu jadi gelap sgt nak ke hitam.. kawan semua pernah alami tak? apa tu ek? normal ke? sy tak buka buku pink lagi.

5 Balas

Saye pun ad keputihan , before hamil pun ada .. tapi refer doc puan .. takde pape prob pun .. mase hamil ni .. keputihan kehijauan .... bila bg tahu nurse , nurse just tanye gatal or x .. saye jawab x .. so nurse takde la bg ubat ke ape ... tapi setiap kali mandi sayaaaa korek miss v saye bersihkan .. even ade or tak..sebab sometimes ad sometimes xde..

kalau dh stiap hari xnormal dh tu sis..better p jumpa doktor..kalau sbb rahim xkuat..doktor bole bg ubat kuatkn rahim..duphaston...sis jgn buat kerja berat2..bykkn berehat..semoga dpermudahkan...

pernah... dan sy terus ke klinik swasta... sbb belum buka buku pink juga... alhamdulillah scan baby ok, so sy kena cucuk dan dapat ubat duphaston....

Kena refer dgn doc tu. Tak normal kalau keputihan sampai warna hitam. Macam darah je.

Tak normal tu. Better jumpa doktor