baby kick

Hai semua Sy sekarang 29 weeks. Dah seminggu kena kira dan catat pergerakan baby Tp xpernah lagi cukup 10 kick. Paling banyak pun 9 Semalam 8 Perlu ke sy jumpa doktor? #1st baby #jgn kecam

2 Balas

sis kira mcm mna erk?? cuba share gmbr jdual kiraan pgerakan janin sis. .slh cra tu sis,ada yg 9 ada yg 8 slh tuuuueee

Kerap sgt ke tak smpai 10 kiraan?

5y ago

Kalau dlm sehari tak ckup 10 terus gi hospital sis😅 Jgn tunggu esok2 n kira lagi tu tersgtlah salah tu. Sbab sis ckp kerap tak ckup 10 kicks, gi hospital cpat... Slh cara sis mngira tu