tarikh scan tak sama

hai semua.siapa ada pengalaman.dr bg tarikh redd lebih 2minggu? sy sepatutnya 11w.tapi smlm sy pergi scan,dr cakap baru 10w.dan tarikh redd lari jauh.2mggu sebelum tu sy pergi klnik lain.scan tepat 9w2d.ni smlm scan klinik lain lain pula.betul ke lain klinik lain bacaan scan?sy risau sbb dah 2 mggu scan br naik 1w.which is 10w.patutnya 11w.saya risau sangat.#bantusharing

1 Balas

Biasa, kdng2 tumbesaran baby tu lambat, tu yg due jadi lambat