Hamil

Hai semua.Pagi ni tergerak utk check sbb period dh lewat 5 hari.3 hari lepas check samar2 je tadi check alhamdulillah terang line merahnya...Positif ke?Teruja sgt ni...☺ #babyfirst

Hamil
55 Balas

Sama mcm saya. Bulan 12 sy period ok. Bulan 1 x period lewat sebulan. Bulan 2 period 25hb. Bulan 3 lewat 5 hari. Musykil sebab sy period teratur. Bila cek mmg positif terang line nya. Xder samar2 lansung. Sblm2 ne siap bukak benda tu nk tgk dekat2 😂😂. Alhamdulillah sekarang dh 2 bulan lebih. Doakan proses kehamilan sy dipermudahkan ya..

4y ago

Alhamdulillah smga semua urusan dipermudahkan ye.Btw tahniah...

Tahniah sis.. Sy pun sama... After 9y ank sulung, mggu lps cek double line...alhamdulillah syukur xterkata

4y ago

Alhamdulillah..

Alhamdulillh..tahniah..akhirnya Allah kbulkn doa sis.. Bulan Ramadhan pnuh brkat..doakn sy ye...

4y ago

Aminnnn....

tahniah... bakal mummy..😍😍😍👍🏽👍🏽👍🏽👏🏼👏🏼👏🏼

4y ago

Sy pn x sabar nk tgk perut sy membesar nk rasa baby kicking tu...Hehehe....

Tahniah ..brapa thun tnggu utk dpt zuriat ?? Doakan sy jgk di kurniai zuriat ..aamiin

4y ago

Tkasih.Sy bru kawin bln 3 lpas.Insyaallah smga allah mudahkan sisi

Tahniah sis! Jga kandungan elok2🥰 doakan kami semua yg ttc ni ye😍

4y ago

Tkasih...Insyaallah smga allah permudahkan

Tahniah sis , doakan smoga sy dan suami dikurniakn baby jgk nnti

4y ago

Amin..in shaa allah

Tahniah sis.. Saya pun sama dah lewat 8 hari..

Tahniah sis. Doakan sy juga dpt mngndung. Amin

Alhamdulillah.. Dh bgtau suami sis ke.. Ape reaksi dia??

4y ago

Tkasih...Dh bgtau suami dia happy sgt2 sbb mmg dia nakkan anak