Baby bertiarap

Hai semuanya nk tanya bby korang start bljr dan pandai bertiarap umur brpa bulan ya?

11 Balas

bby saya 3m+ pun pandai meniarap sendiri . rajin juga saya buad tummy time tuh sejak dye 2m lagy da mula buad .. siap pandai tolak kaki ke atas nk kedepan sekali huhuhu ..

Anak sye 3m2d baru tadi dia pandai meniarap sendiri 🤭🥰 pandai lepaskan tangan sendiri. Tapi kalau dah meniarap belum pandai baring balik Haha 🤣

anak sye 3m+ dh meniarap. lain baby lain perkembangan sis. yang penting slalu buat tummy time untk baby. nnt lama2 dia akan pndai meniarap sendiri.

2 bulan dah start pusing tapi tak kuat, but Alhamdulillah sekarang dah makin kuat sampai menerap sampai tertido

anak sy nk msuk 5bln blm rezeki lg..risau jg..dh buat snaman2 utk bantu, tummy time..msih blm nak

3 month+ dah boleh guling meniarap.tak kerap tummy time pon sebab baby muntah.okay je meniarap

3 bulan lebih, tpi x pandai nk guling balik hahahah

4mth+ nk dkt 5mth

2bulan lebih 🥰