Air ketumban

Hai semua Nak tanya, air ketumban ni akan keluar secara rembesan yg banyak ke ataupun dia keluar sikit2...#firstbaby #ingintahu

23 Balas

ada air ketuban keluar tanpa kita sedari. maksod tau2 pergi check doctor ckp air ketuban dh sikit. ada jenis air ketuban pecah. mmg bnyi plop terus lencun.

saya keluar mcm air paip,tak blh nak tahan,mula2 rasa nk buang air,turun je dari katil wad terus mengalir laju,banjir lantai wad terus

pengalamn sy ms yg sulung pecah ketuban, dia kuar mcm air paip pecah...x bleh stop...pkai pad pun lencun...mmg kuar byk skaligus

saya keluar sikit2 je,,ingat terkencing,g hosp mmg air ketuban leaking so kena induce sbb xda bukaan..

lain org lain kuantiti nya..mcm sy aritu sy xperasan pun air ketuban da pecah masa sakit sakit tu..

ada yg keluar sikit2. tapi kalau doc yg pecahkan akan keluar sekali banyak.

Mcm saya. air ktuban saya pecah waktu tidur. Pecah mcam air pancut hahahahhaha siokkk

Mcm sy dia keluar selepuk. Mcm belon yang berisi air tu, meletup. Haaa centu 😅

dia ibarat air dlm baldi ,tba2 tumpah ... trus melimpah basah .. tiada bau ...

Dia keluar sekali banyak, masa keluar tu dia rasa mcm ada benda meletup 😂