+ve or -ve. Garisan Samar.

Hai semua,nak pinjam mata n pendapat korg..TQ. Gambar satu lagi on 24/04 7am Yg td pagi 03/05 0545am Garisan samar😔. Last period 28/3. 12/4 ade spotting merah muda,tu pun sehari je. Bulan 4 dh xde dh period. Tu yg check upt pagi ni masih samar juga. Nak g clinic tapi awal lagi kan? Sebab masih samar tak yakin nak g clinic😞 #ingintahu #pleasehelp #ttc5tahun

+ve or -ve. Garisan Samar.
9 Balas

klu nk gi scan kt klinik, 6 mggu da bley da..klu period regular bley nmpk kantung & janin.. klu period irregular mgkin x nmpk lg.. klu awak rse was2, bley je peg klinik utk check..

1y ago

ok sis..tQ sis🥰 better g clinic..ssh betul upt ni..huhu..

sy guna upt dekat klinik positif.. guna brand CB "not pregnant" skrg pun tgh confius... klw nk guna CB.. beli yg biasa dlu.. jgn beli yg digital lgi.. takot hcg rendah lgi..

Awak dh try clearblue digital?? Ad je kt wtson. Tp x thu la hrga brp. Klw wtson kt tmpt sy rm49. Mgkn price range bgtu la. Tp result dia accurate

1y ago

Dh beli dh sis..belum guna lagi..esok guna..td pagi mamai² lupa celup🤭

pakai dip n tell sis, sy dulu pon pakai yg beli kat watson naik samar beli yg dip n tell bru nampak terang

1y ago

ok..tQ sis..🥰

Mmg sis kena tryy upt dip n tell @ clearblue mcm org lain suggest. Moga ada rezeki sis bulan ni 🤲🏻

awak pakai dipp&tell ataupon digital clearblue. inn shaa allah dah positive tu awak

1y ago

most wc☺️

cuba guna brand lain..dip n tell atau digital clear blue tu accurate tepat

1y ago

tQ sis..🥰

try brand dip n tell

Positive … try pakai dipntell

1y ago

tQ sis.. hopefully line makin terang pasni..