Keluar darah selepas bersama

Hai semua..dalam masa terdekat ni saya ada bersama suami..kandungan dah masuk 35 minggu..dan bila nak basuh..ada sedikit campuran darah pada air mani dalam miss v..tak berketul pun..cuma bila ada kat tangan jadi warna pink..bila kat mangkuk jamban baru nampak warna darah tu..kan masa mengandung xkn ada pelincir semulajadi..so bila bersama suami tu rasa pedih sikit..normal ke keluar darah tu?maaf soalan sensitif😥

2 Balas

Sy start masok trimester 3 suami tak berani nak bersama sbb ni la.. naseb suami jenis memahami

1y ago

hujung2 sangat digalakkan bersama sis.. natural induce...

xnormal. pg hospital.