pertanyaan

Hai semua. Utk yg lebih tahu betol ke org yg mengalami segugut yang teruk pada hari pertama haid dikatakan susah lekat? Sbb apa ye? Normal ke segugut yg teruk ni

1 Balas

Sy sgugut teruk sgt before kawin, smpai tiap2 bulan terpaksa pegi hospital utk masuk air dgn cucuk ubt tahan sakit.. Alhamdulillah lepas kawin, sgugut pun ok.. Selepas kawin 2bulan Alhamdulillah rezeki pregnant.. Sekarang nak 11weeks.. Insha Allah ada rezeki sis.. Sy lepas kawin amalkan multivitamin