Kekurangan air ketumban

Hai semua.. Sy nak tanya mana tahu ada yg mengalami mcm saya.. Kandungan sy 16 week tp kandungan sy kekurangan air ketumban.. Boleh x bantu mcm mana nak tambah Kan air ketumban#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

8 Balas

makan buah tembikai minum air masak byk doa mtk Allah jaga kandungan smpai lahir..sy pun pnh air ketuban kurang masa kandungan 28 minggu air ketuban 5 je pastu naik7. 7 tu bertahan smpai kandungan 35 minggu..35 minggu ain ketuban jadi 5 blik terpaksa bersalin awl alhamdulillah bby sihat skrang..

2y ago

aah ye 35 minggu Dr dah suruh bersalin berat bby 2.4

saya baru lepas kena kes air ketuban kurang.... seminggu tunggu next appointment saya banyakkan minum air kosong....

Sis, makan buah tembikai. Elok sangat utk tambah air ketumban.

makan buah tembikai. buah tembikai banyak kan air ketuban ...

2y ago

Tq sis

setakat pengalaman saya, makan buah tembikai, InsyaAllah..

2y ago

Tq sis..

selain drpd kerap minum air, bykkan makan tembikai

2y ago

OK tq sis

mkn buah tembikai sis

2y ago

OK tq sis

mkn buah tembikai