nak tahuuuuuu

Hai semua.. Sy bru je dpt tahu yg sy hamil 5 minggu.. Alhamdulillah.. Cume sekadar ingin tahu, normal ke kebas² pada tangan..??

1 Balas

Kena check , boleh jadi normal boleh jadi tak . Macam saya masa dah 6 month saya sakit kat pergelangan tangan kiri , lama lama berjangkit ke kanan . Sampai lepas bersalin tak hilang . Masa dalam pantang , tak tahan betul , nak dukung anak punya lah sakit , lagi masa nak mandikan baby . Sampai berapa bulan hilang sendiri tapi sekarang anak dah 8 bulan tangan kanan ni still ada sakit lagi . Maybe dia tak hilang terus macam tangan kiri sebab tangan kanan guna selalu untuk buat kerja . Lagi kalau husband minta urutkan dia lagi rasa bila ibu jari ni guna kuat

5y ago

La ye ke?? Kesiannye.. Sy nie pegang pen lama da mcm ape.. Nak bt keje lama² tak boleh.. Kene luruskan tgn dulu bru ok.. Tdo pon terggu..