Keputihan / air ketuban leaking?

Hai semua, sy baru 19w, dah 2-3 kali keluar cecair mcm air, jernih, tak berbau & keluar setitik dua titik je. Tu apa ye? ##pleasehelp #firstmom

4 Balas

saya pun selalu rasa basah dkt seluar dalam.. kdg2 bila tgk xnmpk pun keputihan selalu terfikir air ketuban saya leaking ke tapi tiap kali checkup dgn pakar dorg akan scan xde pulak ckp air ketuban saya kurang.. so sy anggap tu keputihan jelah.. tp sis kalau was2 better check lah

Both possibilities ada. Perlu pemeriksaan daripada lanjut daripada doktor.

kalau was2 pergi klinik dear. check. jgn tggu

awk leaking ke?awk kena pantau tu

5mo ago

Sy tak pasti leaking ketuban / keputihan, tapi keluar sikit je, setitik dua titik je