Due Date Bulan 9

Hai semua, sje je tnye ada yg sama dgn sy ke due date bln 9 ni 25/9.. rasa mcm nervous sgt.. sbb first mom to be, now dah 34 weeks perut rsa mcm mencucuk2 dkt bhgian bwh.. ad yg sme mcm sy ke? boleh share pngalaman x ☺️ tq semua ❤️

28 Balas

sy x due bln 9 tp kena induce tgh bulan 9 dlm 15-17hb gitu sebab twins. normal je sakit area bawah tu..sebab baby kalau dh engaged laluan mmg rasa sakit, x selesa and berat

Saya pon dah 37 week , due 13/9 kja ok tp last kja hjng bulan 8 ni pastu rehatkn bdann , sakit nyilu tu berasa , perut pon ke bawah dahh , bngn tdo akan rasa skit tu jgak

Kita sama.. 🙋. 25/9. Skg perut pn dh start mengeras jarang2.. Harap dipermudahkan segala urusan kita semua. Walaupun dh masuk ank no.4, tp still nervous..

sama la due date ....tapi saya kena bersalin 30/8 sbb twins...saya jenis perut kecil..tapi sakit bahagian bawah sbb perut dah jatuh..kaki pon bengkak

normal sis , saya pun kadang kemaluan tu rasa mencucuk jugak , celah kelengkang sakit , perut kadang ada cramp n mengeras . saya dah 38w

1y ago

owh yeke.. sme la dgn sy.. kdg x selesa ☺️

sy due 11/9, tp kena serah diri awal 38w sbb gdm dc kena induce. huhuu tp doc plan utk czer jgk sbb pelvic sy kecik. berdebo² jgk ni rasanya 🥹

1y ago

yeke sis.. allah, moga dprmudahkan sgala urusan ya

sy due 3.9..skarang dh 38mggu 5 hari.... baby blm nk keluar lagi mungkin tgu 31.8 nk jd anak merdeka kot🥰 anak pertama 🥰

1y ago

Sma due kita.. tp sy ank kedua😂 ank prtama sy ank merdeka.. 31/8 ni genap 3 tahun ..

sye due date 19.9...mmng rse mncucuk2 je kt kmluan..hehe..ni tgh layan beby bergerak2 n kjp2 mngeras..skit pinggang..huhu ..skrng 36w2d

Due date kita sama sis. Dah rasa mencucuk2 jugak bawah perut sampai tak selesa nak nangis hahah tapi 38weeks kena serah diri sebab ada gdm

1y ago

owh yeke.. sy xd gdm cume bp tggi je 😢

sama due date kite☺️..rse sakit mcm sengugut dkt area bawah ni je selalu...tp klau rse was2 prgi la hspital