Due Date Bulan 9

Hai semua, sje je tnye ada yg sama dgn sy ke due date bln 9 ni 25/9.. rasa mcm nervous sgt.. sbb first mom to be, now dah 34 weeks perut rsa mcm mencucuk2 dkt bhgian bwh.. ad yg sme mcm sy ke? boleh share pngalaman x ☺️ tq semua ❤️

28 Balas

saya awal bulan 9 skrg dh 37w first mom gak neves tu ada semoga dipermudahkan urusan bersalin semua🥹

due date kite same 25/9 . tpi doktor suruh sy induce serah diri awal 37weeks sbb ada darah tinggi 😌.

1y ago

sama kite wak.. jdi nervous pulak 😢

Sy due 13/9, nervous rasa. Tpi still active berjalan. Semoga dipermudahkan untuk kita semua 🥰

beza sehari dari due date sy. 26/9. perut dok mengeras je nie😂 tp sy 2nd baby yg ini

betul ke awak 34weeks ? sebab due saya 29/9 tp saya 35weeks 😅

due kite same sis, ad gak rase menyucuk² tp ank ke 6 🤭

1y ago

kan...moga segala urusan kite dipermudahkan..aamiin³x moga bby dan ibu sihat

saya pon 34 week tpi due sya 1/10 😯😯😯..

1y ago

sya pon hrap hjung blan 9..smoga urusan kita diprmudhkan sis..sis klaw induce kna bla?

sy tgh tunggu masa jgk ni 9/9