TTC -trying to conceive

Hai semua.. siapa² yg selalu rujuk calendar ni untuk cubaan hamil. Boleh share pengalaman?😁 Nak tanya. Kalender ni memang tepat untuk masa ovulasi kita? And memang berjaya hamil ke kalau ikut kalendar ni?😅😅 #imattcian

TTC -trying to conceive
27 Balas

Tepat kalau period awak regular, saya mmg guna yg ni, mmg tepat ya. Tak pernah guna opk lagi, just guna klander je😅

syukur... belum beli opk. hahaa.. doakan supaya sy pula menyusul ya sis. moga sis & kandungan sihat selalu..

untuk saya tepat. download bulan ni..bulan depan dh pregnant. tu pn kne pastikn la period awak regular stiap bulan

2y ago

wowww... syukur rezeki. doakan supaya sy lagi menyusul.. moga sis sihat selalu bersama baby dom kandungan..🥰

Insyallah rasanya tepatt , sy ada 2org anak , dua dua sy guna kalendar period nii untuk tahu kesuburan 🥰

2y ago

syukur... doakan sy moga ada rezeki ya sis..🥰

nak lebih tepat pakai opk awak. calendar ni xberapa tepat. tp ada je yg berjaya.

2y ago

bestnya ada kwn² mcm mommie² kat sini. Tak lokek ilmu. tq tau.. moga Tuhan selalu memberkati keluarga kamu ya..🙏

saya guna apps ni sis. dua kali pregnant guna kalendar ni utk tau time kesuburan 😂

2y ago

wowww... syukur.. moga sy juga mcm sis.😅

ye memang tepat... saya follow calendar ni... memang calculation dia tepat❤️

saya pakai kalender ni Alhamdulillah anak dh 2 bulan..anak first 🥰🥰🥰

sy try pakai apps ni juga tuk track period. Utk regular period ok jglah kali.

first pregnancy sy pakai opk tepat.. second pregnancy sy guna ni je.. mmg tepat

2y ago

harap ada rezeki nanti. doakan yaa..🥰