Baby Kecil Dari Usia Kandungan

Hai semua, siapa pernah alami scan baby doc detect baby kecil dari usia kandungan. Saya dah 29 minggu 4 hari tapi saiz baby kecil lagi dalam 27-28 minggu je (EFW = 1.120 kg)..

1 Balas

sorry tp bukan ke 29w range dia 1.15kg? kalau nak kata baby kecik pun takda la sampai 27minggu, anggaran dlm 28w++ ja. so beza kurang seminggu camtu ja. tp dr yg kata kecik, kalau awak nak kepastian lagi boleh try scan kat tempat lain jugak