Tik tik tik tik...

Hai semua... Sgguh la penantian satu penyeksaan. Aritu 3ogos dah g scan utk pertama kali nya setelah upt positif.. alhamdullilah setelah 11tahun menanti(#firstmom ). Scan 3ogos ritu kandungan baru 5minggu lbh..dh nmpk kantung, alhamdulillah. Next 17ogos..haa ini yg berdebar..terasa lmbt plak jarum jam gerak.huhu. doakn ye kita semua dpt berjuang hgga detik kelahiran..aamiin #firstmom #firstbaby

6 Balas

sama saya, menanti 7tahun alhamdulillah ni baru preggy...pergi klinik scan belum nampak kantung doc bg tarikh 29/8 utk first appt....mengira je setiap hari terasa mcm lambat masa bergerak...hehe...doakan saya ya...semoga semua nya Selamat hingga melahirkan...aminnn...

10mo ago

tahniah...jga diri tau.

Alhamdulillah tahniah sis! Saya dulu anak 1st tunggu 10thn, naturally conceived..ni bila anak dah 3 thn, tetibe pregnant balik Alhamdulillah tak sangka betul ingatkan yg 1st dulu susah dpt so rasa mcm takde dah kot lepas tu 😅 Bila Allah dah nak bagi rezeki kan Alhamdulillah 🥰

10mo ago

aamiin... terima kasih.

Alhamdulillah. Tahniah siss. Saya pun sma, setelah menunggu 2 tahun 7 bulan, akhirnya termakbul juga doa. Smga dipermudahkn urusan kita sterusnya. aamiin

10mo ago

aamiin... tahniah.jga diri

Alhamdulillah tahniah sis🥺 btul la sme MCM Sye nk menunggu Gy scan lame benor rasenye xsabor2 dah ni Bru msuk 5 week 😂

10mo ago

prefer tnggu 7 8 minggu sis tkut awl2 xnmpak lgi bby

tahniahh sis..rezeki tak salah alamat 😍 jaga kandungan baik2..makan makanan berkhasiat..rehat secukupnya..

10mo ago

terima kasih...insya allah

Alhamdulillah sis. Moga kandungan sis dipermudahkan sehingga bersalin. ❤️

10mo ago

aamiin..terima kasih