Buka 2cm dah 3 hari

Hai semua. Selalu mengambil masa berapa lama ya cm tu untuk terus bukak? 3 hari lepas saya g hospital dh bukak 2cm tapi kena halau balik sbb takde sakit contraction dan rahim saya tebal doktor cakap. #seriusnanya #firstmom

13 Balas

kerap mandi utk cpt kn bukaan. smbil tu buat senaman kupu2. senaman rapat kaki 22 blah awak goyang badan depan belakang kiri dn kanan. kalau larat buat ketuk ketampi atau jalan itik. bykkn berjalan. tawaf je rumah awak. smbil2 tu pujuk baby awak. usap perut ckp awak xsbr nk jumpa baby. baby cpt2 la keluar