Rasa senggugut 2nd trimester

Hai semua. Saya tgh pregnant 14weeks, baru masuk 2nd trimester. Kebelakangan ni selalu sakit tulang punggung & bawah perut. Kadang2 rasa macam nak senggugut. Normal ke? Saya jadi risau & takut sebab dah 2kali gugur - sekali 22weeks, sekali 11weeks. 😔 #pleasehelp #advicepls #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Hi sis.. banyakkn minum air. Risau pulak UTI (kencing kotor).. banyakkn bed rest.. jgn buat kerja berat2.. 😊

2y ago

Iye jgak 2-3hari ni sy mmg kurang minum air. Terima kasih banyak sis.