pening dan mual duduk rumah sendiri

hai semua, saya tgh 9 weeks pregnant. saya sangat pelik bila saya dkt luar berjalan atau duduk rumah lain saya tidak mual2 atau pening sikit pun. makan pun berselera. saya ingatkan mual saya dah hilang. bila balik rumah sendiri terus dtg balik pening dan mual, makan pun tak lalu. kenapa mcm ni ya? atau perasaan saya saja 😪#firstbaby #firsttimemom #advicepls

2 Balas

Sy pun alami. Masa sy pregnant, every trimester sy akan ubah tempat tidur. 1st bilik atas, pastu ruang tamu, pastu bilik adik sy 😂 even dgn suami pun sy alah sampai g hospital & dr ckp if alah buat sementara jauh je dari husband. Husband sedih tapi dia fhm je, nasib utk 1st tri je, yg 3rd xleh lekang langsung adoila 😂

Hormon mengandung hehe. Saya pun kena dari 1st sampai 2nd trimester. Dah nak beranak ni baru okay sikit. Dulu, Nampak jalan menghala ke rumah sendiri pun dah loya 😂 things will get better nanti harapnya 💪🏻