upt samar2

hai semua.. saya sudah delay 8 hari period.. saya cek upt pada hari ke 5... result upt samar2... selepas itu pada hari ke 7 saya cek.. upt terang sedikit... dan perut saya rasa cramp.. adakah saya mengandung??

upt samar2
2 Balas

inshaallah, kalau upt positive+missed period memgandung dah tu.. buat confirmation kat kk berdekatan.. untuk test upt&scan.. congratulations😍

4mo ago

terima kasih sis... syukur,, saya dh buat upt lagi semalam... dh naik terang double line🤭

Alhamdulillah tahniahh siss 🥰

4mo ago

terima kasih sis... saya dh cek semalam.. syukur., double line terang