KULIT BADAN KERING

Hai semua saya pregnant nak masuk 9minggu tapi pregnant kali kedua ni habis badan saya kering. Kering dah macam kertas je. Please cadangkan sabun apa yang saya patut guna ya. Sbb dah sapu lotion setiap malam pun masih kering. Mungkin silap pakai sabun mandi. Ada tak sabun mandi yg elok untuk pulihkan kulit kering ni ??

1 Balas

Pembawakan tu sis. Macam sy kulit muka jadi kering.

4y ago

Itulahh sis saya rasa sbb pembawakan baby juga. Yeke sis? Teruk tak? Saya kering campur gatal gatal badan ni😌