Gastrik semasa hamil 😩

Hai semua, saya pregnant dah 6 minggu 5 hari. Sebelum pregnant, saya memang ada gastrik. Jadi semasa tengah hamil, saya mudah dapat gastrik. Gastrik yang saya alami sekarang buat pinggang, breast dan perut saya sakit. Normal ke tak eh? risaulaa..

1 Balas

Hi puan. Apa khbr skarang? Dah masuk 2nd trimester @ 3rd trimester. Maaf baru nampk soalan puan ni. Saya rasa puan patut jumpa nurse @ doktor yg incharge puan. Mungkin ada advise yg ble dismpaikan. Sebb mgndung ni byk komplikasi lain ble tkena klu x jg diri baik2. Cth mcm hurtburn.. Jg diri baik2 ye puan. Jg kandungan elok2. Semg dipermudahkan urusan mgndung dan melahirkan nnti. #TAPSupermoms #TAPactiveusers