Sakit pinggang

Hai semua... Saya pregnant da 12w... saya nak tanye la... normal ker dalam mase nie slalu sgt sakit pinggang... saya sakit pinggang sampaikan nk bangun berjalan pun x boleh.... bile pijak jer pinggang rase sakit yg teramat... adakah itu normal... atau ade sakit ape2..... mohon bg pendapat ye mommy2 semua...

2 Balas

sy pon bru 10w...tpi dah rasa mcm apa sis rasa... sy pon x pasti... rasa sakit jer pinggang.. and lenguh kt blakang...

5y ago

Saya time nk pijak nk melangkah tu rse sakit sgt kt pinggang... padahal xde bt kerja berat pun...