Trimester pertama

Hai semua, saya pregnant 7 minggu . Logik ke jika saya alami loya dan mabuk teruk pada peringkat ni ?#1stbaby

14 Balas

logik je....sy masa anak first alahan n mabuk teruk dri 7w-bersalin...nii masa anak second alahan n muntah teruk dri 7w-5bulan...skrg dh ok..dh 38w...tunggu hari je...kedua" pregnancy 3kli admit hospital masa trimester 1

logik dan normal...saya muntah xingat dunia,naik kereta xboleh,mkn xboleh,bau2 masak or perfume ke asap rokok xboleh,sampai kan penah tdo kat depan toilet sbb xlarat nak ulang alek muntah

normal sis ... lagi teruk klau muntah sepanjang masa...😂klau loya mcm tu kurang kn mkn mknan pedas dn berminyak... nk hilang kn loya tu mkn bnde manis mcm buah² atau asam

normal je. tpy dpnd pd individu. mcm sy dr 1st tri smpai dh 30wk x pnh lg alami loya mabuk2 morning sckness. Alhamdulillah.

eh normal la sis,sye un cmtu😁

yes...normal sis

Normal tu sis

ya.. normal

normal tu

logikk