Air gula bersalin

Hai semua. Saya nk tanya, saya dah 4 bulan bersalin. Semasa mengandung saya gdm on diet. Tp knapa lpas bersalin KK xde suruh minum air gula sampai skrg?

3 Balas

Kena tnya nurse yg jaga awak. Saya masa checkup anak/ibu 2 bln dh minum air gula. Tu pun saya bgtau nurse sndri ckp nk repeat air gula.

Kena bgtau nurse ckp nk repeat air gula. Saya masa checkup anak dua bln dh minum ..tu pun kena msj bgtau nurse.

1y ago

hm dah tanya nurse kata mungkin lupa tp kalau buat skrg pun dah x valid dah.

6 minggu selepas bersalin awak ada pergi KK tak?

1y ago

Itu saya tak pasti la awak. Awak boleh tanya dengan nurse di KK awak.