Tukar Zincofer?

Hai semua, saya nk tanya. Boleh ke kita tukar ubat zincofer kepada maltofer belinkat farmasi sebelum bgthu nurse/ dokter. Next checkup lepas raya, terseksa dengan muntah zincofer. Bau darah🥲Kalau makan tapi muntah balik sama je macam tak makan kan? So can i? #firs1stimemom #bantujawab #SeriusTanya

6 Balas

try telan zincofer dgn sunquick tnpa gula.sy mula ii muntah tp lepas try mcm tu alhamdulillah dh tk muntah lepas makan ubt

2mo ago

sy doctor shor kn mnum ngn air masak xblh gna jus²😭 pstu kne mkn 2 jam sblm mkn atau time nk tido mlm to