gender

hai semua ... ? saya nak tny cikit ... sy scan baby d kk doc bgtau girl ... then , sy scan kat klinik swasta pun doc cakap girl ... so mmg kmgkinan baby saya girl ?? atau xblh yakin sgt ?? sebb naluri saya mcm cakap boy , org2 skliling pun ckp nampak gaya mcm boy ... #babyfirst

40 Balas

Nk pasti nnti msa buat detail scan..sonogrpher akn chek..depa lg teror de doc bab scan jrg silap..scan tepat ke tk brgntung pd kecanggihan mesin ngn kddukan bby gak kangkang ke tak plus ngn kmahiran sape yg scan..nk lg jelas buat 5d skali lpas detail scan..