Sukar buang air kecil.. 12weeks

Hai semua saya nak tanya normal ka susah nak buang air kecil preggy 12w? Rasa stress pon ada bila susah nak membuang nie.. Dah minum air putih banyak #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Balas

tak normal. kena banyak minum air. try beli barli, rebus dan minum air dia. atau beli jus cranberry di farmasi. minum jus buah banyak banyak, minum air banyak banyak sampai rasa nak terkencing atas tilam pun takpe. bahaya kalau susah nak buang air kecil. kalau nak senang pergi klinik je

3y ago

terima kasih atas nasihat ☺