Tips nak cpt kan tumbuh rambut baby

hai semua .. saya nak tanya ada tak tips nak cepatkan tumbuh rambut baby .. baby dah dua bulan still rmbutnya naik segan silu since dia cukur dulu.. lagi satu kalau tmbuh pun tak sekata.. harap membantu..harap tkde lah yg jawab cara tak sopan ye disini .. thanks

2 Balas

Saya sapu ummialya baby hair serum lepas baby cukur rmbut hri ke7 . Skrg dh dua bulan rambut nk lebat dah

4mo ago

saya pun pakai tapi tak konsisten sebab anak kejap naik ruam tapi bukan sebab serum tu . taknak dia jadi banyak ruam saya skip dulu . dah hilang saya pakai balik tapi seminggu memula pakai cepat gila anak rambut tumbuh . recommended

Kalau family saya, biarkan je. Takde sapu apa2 minyak sebab nanti akan tumbuh secara semulajadi.