Mosquito repellent for baby and kids

Hai semua, saya nak tanya ada sesiapa boleh suggest mosquito repellent for baby and kids sama ada jenis patch/cream/plug in yg memang mudah didapati dekat kedai. Sebab baby saya 4 months setiap hari kena gigit nyamuk. Parut pun lambat hilang. Jadi tompok hitam. Kesian baby. Dah sapu balm babies utk reda kan gigitan tu tapi ade je lagi kena gigit yg baru. Dah sembur dgn ridsect setiap malam sebelum masuk tido tapi ade lagi nyamuk dari luar bilik yg masuk. Kebetulan sekarang tiber pulak nyamuk banyak kat area rumah. Saya nak pakai urgent. Tak nak beli online. Lambat sampai. Jenis apa ye yg mudah beli kat kedai Dan cepat berkesan? Terima kasih jikalau sudi share #SeriusTanya #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Saya guna Bzu Bzu Mosquito Repellant Patch. Ada jual kat farmasi.

2mo ago

Sama-sama 😊