minuman air beras barli

Hai semua. Saya masih dalam pantang, 42 hari. Anak full BF. Boleh ke minum air barli dan makan barli tu? Kebetulan ada di dapur (dah siap rebus airnya) saya makan 2 sudu. Risau pulak anak kembung atau saya yang sejuk nanti? #firstmom #pantang #fullBF #KembungPerut #barli

1 Balas

Hi mommy. Selagi air tu suam dan mommy pun minum sikit okay je. Nak terlalu limit kan sangat benda² yang boleh sebabkan kembung pun saya susah nak cakap. Sebab pernah je makan makanan yang rasa tak buatkan kembung tapi anak still kembung. Cuma beringat je bab kuantiti bila nak makan.

2y ago

terima kasih banyak puan. sangat membantu 😍😘