Hai semua

Hai semua. Saya dah berkahwin baru masuk 2 bulan lebih.saya ada masalah hormon x stabil dan dah pegi check semua, doktor cakap ovari semua okay cuma hormon main2 je.masalah nih bukan dri selepas kawin je tapi sebelum kawin pun hormon still x okay smpai kena makan ubat turun darah yang doktor bagi.nih sepanjang kawin 2 bulan saya x period, pegi klinik scan x hamil pun and doktor ckp klau x period jugak bulan depan jumpa doktor balik dia bagi ubat turun darah. Skrang nih sya tengah ikhtiar dgn supplement himalaya shatavari harap2 period saya kembali okaylah sebab dah penat makan ubat turun darah.klau x okay jugak jawapan dia jumpa doktor lagi lah.sedih jugaklah mmg bru lagi kawin tapi saya ada masalah hormon kdg2 terasa jugak mcm mna lah nak hamil klau period x betul and kesian dekat en suami mesty dia nak anak walaupun dia jenis x mengeluh.doakan saya ya semoga ada rezeki untuk menimang cahaya mata.aamiin..

1 Balas

semoga allah mudahkan segala urusan awak..EnshāAllah ada rezeki kita semua😊