kram perut

hai semua, saya dah 15weeks ,sy nak tnya normal ke kalau saya rasa mencucuk2 bahagian bawah perut ? kalau mlm susah nak tidur..sesiapa ada pengalaman sama macam saya tak ? #firstpregnancy

1 Balas

sdg lalui skrg ni 😭 sy 14w baru je jumpa doktor dua hari lepas. doktor suh buat ujian air kencing alhamdulillah takde kencing kotor ke apa. keputihan pn normal. scan baby pn ok je tgh joget² 😂 doktor kata normal rahim tgh mengembang sbb dh masuk trimester 2. kedudukan baby kt bwh lg normal la kalau rasa cramp, pedih msa kencing, etc. selagi takde pendarahan insyaAllah ok je tp kalau sakit berterusan terus ke klinik ye awk

2y ago

terima kasih sis,semoga urusan kita semua dipermudahkan