Lambat period 4 hari, test macam positif tapi hari ke-5 saya period, macam mana tu?

Hai semua, saya baru dalam dunia ni. Saya lambat datang haid dah 4 hari, sevelum ni tak pernah. Hari ke-3 tu saya buat test lepastu samar2, macam tu apa maksudnya? Lepastu tiba2 hari ke-5 saya datang period dengan senggugut teruk. 🥲 fikir macam2 dah sekarang ni. risau. #firstmom #bantusharing #ingintahu #pengantinbaru #pleasehelp

Lambat period 4 hari, test macam positif tapi hari ke-5 saya period, macam mana tu?
15 Balas

macam saye period tapi pregnant bulan depannya tak datang period check da 5 minggu