Upt Samar

Hai semua saya ada masalah period yg teratur.. Dalam setahun 2 kali saya datang period.. Last period saya pada bulan 7 tahun ni.. Sejak akhir2 ni saya sakit pada bahagian atas ari2.. Dan saya telah melakukan ujian upt.. Tetapi line yg keluar pada test tersebut samar, dan saya lakukan ujian kali kedua pada keesokan hari, dan keputusan nye negatif. Apakah perlu saya buat.. Mohon berikan sedikit pengalaman anda

1 Balas

Dalam setahun 2 kali jea you datang period? Better prgi hospital buat check up sis..

5y ago

Ye sis dah pergi check up doktor, check scan tak de apa2.. Just ckp hormon tak stabil.. Itu je