Ujian UPT Kabur dan tidak pasti dengan keputasan?

Hai semua. Saya ada buat ujian UPT pada sebelah malam. Sebelum waktu Isyak. Ujian menunjukkan 1 line. Pagi tadi sebelum subuh saya try lagi test saya dapat 2 line tetapi line kabur. Ada yang macam saya tak? Apa yang harus saya lakukan ya?

Ujian UPT Kabur dan tidak pasti dengan keputasan?
78 Balas

sy rse awk pregnant 😊 ,tahniah ,klu nk confirm try beli clear blue digital, klu pegi klinik mcm awal lgi, tkpon tggu lgi sminggu dua, cube test balik 😊

Sy pun cmtu dulu cek after lewat sehari period dia kabur. At the same day beli clearblue digital test, dia tulis pregnant 2-3 weeks. Now sy dh 9 weeks.

Klu tgk upt tu kabur positif.. Masih awal lg tu.. Kena jaga diri.. Jgn lasak2 n buat keje berat.. Nnti 2 mggu lg buat lg upt.. InsyaAllah..

Cek upt seeloknya bgn pg2 tu sbb kandungan HCG tggi masa tu.... Kalo kabur slalunya sbb baru lg... Tp sy 5w pon dah clear dah 2 line tu

Biasanya kabur tu sbb baru2 lg.. Dh lma sikit baru nmpk jelas. As long as 2 line, confirm pregnant wpon line tu kabur

Berdasarkan pengalaman akak positif ni.. insyaAllah..takpa try lagi dalam seminggu..ni cek lewat berapa hari dah ye?

Lebih baik sis buat ujian upt waktu pagi. Bgun2 tu terus buat test. Kandungan air kencing pagi2 dgn malam tak sama.

positif tu sis... sy 5 org anak sume mcm tu kabur, p klinik da masuk 2 bulan😅

Saya pon masa awal2 tu kabur. Last2 check pkai clearblue digital tulis 1-2week. Baru lg tu. Tahniah 🥰

Ini slow sikit. Masa saya test guna ni, kabur.. Guna yang macam kertas tu nampak lebih jelas. Dip n Tell