Mengantuk sepanjang hari

Hai semua, normal ke mengantuk sepanjang hari dalam 2nd trimester ni? Belah pagi dah tidur dah, ni lepas zohor masih ngantuk lagi. Tak larat buka mataaa

6 Balas

Normal kot sis, sy pun masa 1st trimester mcm ni jgk. Masa tu tak sedar dh pregnant, kerap nk tido je. Saya jarang sgt tido waktu pagi. Tapi masa 1st trimester tu, lps sarapan je mesti nk baring. Asal baring je mesti mata lelap 🤣 Dh masuk second trimester kurang sikit, tapi lps baru recovery dari covid badan jadi lemah. Cepat penat & kerap nk tido jgk 😂 Even saya suri rumah sepenuh masa takde la buat kerja rumah berat² sgt. #1stmom #1stbaby